МаксРеклама
РЕКЛАМНА КЪЩА

Новости в категориите: външна реклама, щирокоформатен печат

Ricoh - машина за дигитален печатСряда, 4 май, 2016 г.
Новите серии листови пълноцветни дигитални машина Ricoh Pro C5200s разширяват производствените възможности и осигуряват по-гъвкаво производство.
Ricoh Pro C5200s и Ricoh Pro C5210s печатат със скорост съответно 65 и 80 страници в минута, с 1200 x 4800 dpi на широка гама материали до 360 грама на кв. м. Вградената библиотека с медии за печат е лесна за използване от оператора. Качеството на печат е сравнимо с това на машините от по-висок клас на Ricoh. Други характеристики на машините са добрата регистрация, печата от край до край на листа и възможността за зареждане на лист с дължина до 1260 mm. Производството на брошури с телово шиене е ключов област на приложение за много печатници, затова Pro C5200s се предлагат с опция за завършване с опция за влагане на корици, сгъване и шиене. „Със серията Ricoh Pro C5200s можем да помогнем на доставчиците на печатни услуги да разширят възможностите си,“ каза Benoit Chatelard, вицепрезидент на производствения печат, Ricoh Europe. „Широкият избор на медии за печат и разнообразните довършителни опции, които досега се предлагаха само с машините с по-високи спецификации на Ricoh, им позволяват да произвеждат по-бързо къси тиражи и да предложат нови услуги като печат на пликове и печат на дълги листов за производство на дипляни с три или четири гънки. Машините Ricoh Pro C5200s имат капацитет за зареждане на до 8250 листа, което осигурява продължително производство, дори при смяна на хартията за печат. Машините са компактни за класа си и могат да се поберат с лекота в различни производствени среди.

Източник: Пресинформация на Ricoh

машина за дигитален печатЧетвъртък, 9 февруари, 2017 г.
Zund ще демонстрира новите си възможности в автоматизацията на производството
На този етап информацията за машината с „ултрависока производителност“ се пази в тайна, но от компанията обещават посетителите на щанда им на drupa да бъдат изненадани от новите възможности и потенциални приложения. „Много сме развълнувани от най-новия модел на Zünd и очакваме той да предизвика вълнение на drupa," каза Peter Giddings, търговски директор на Zünd Великобритания. „Системите на Zünd са отлична инвестиция, за клиентите ни, които постоянно отчитат увеличена производителност и в резултата на това, печалби. Последните нововъведения увеличават още повече този потенциал.“ „Тази машина поставя начало на нова ера в цифровите технологии за рязане, чрез нея потребителите на Zünd могат да увеличат производителността си без да влагат допълнителни усилия. Новото ни поколение системи с увеличени нива на автоматизация и производителност са всичко, от което те се нуждаят.“ Подобно на всички системи на компанията, новата система е допълнена от гъвкавият и лесен за употреба софтуер Zünd Cut Center (ZCC). Той управлява централизирано всеки елемент на цифровия довършителен процес, увеличава ефективността и бързодействието чрез неспирен поток на информацията. Източник: Wattheythink.com

Truepress Jet520HDСряда, 1 Октомври, 2014г.
Screen представи ново поколение решения за мастиленоструен печат с Truepress Jet520HD.
Компанията е произвела над 700 мастиленоструйни преси след излизането на предшественика на обявената машина Truepress Jet520. Основната цел при създаването на новата машина е повишаване на качеството. Резултатът е новият Truepress Jet520HD, който има нов транспорт, нова система за сушене и нови технологии за растеризиране, които използват максимално новите мастила с разширена цветова гама. Новият модел има ширина на печат от 520мм като в режима с максимално качество скоростта е 50 метра в минута. При разделителна способност 1200x1200 точки на инч скоростта е 120 метра в минута. Печатащите глави на Truepress Jet520HD работят с капки с променливи размери, друго ключово нововъведение е използването на ново мастило с висока плътност, което е много подобно на офсетовото. Това позволява на операторите да изберат дали искат да печатат с максимално качество или да пестят като използват по-малко мастило от стандартните инкджет технологии. Truepress Jet520HD може да печата на материали от 40 до 250 грама на кв. см. Машината има модулна конструкция, която позволява добавяне на допълнителни мастиленоструйни глави в бъдеще.

пантон скалаПетък, 8 Ноември, 2013г.
Подаръци по PANTONE
Компанията явно вече е на празнична вълна, защото предлага любопитна селекция от подаръци, оцветени в цветове по системата Pantone.Приятните на вид и разбира се, цветни аксесоари с дизайн, вдъхновен от Pantone включват чаши за кафе, скицници и дневници, калъфи за iPhone, офис консумативи, плакати и други. Сред по-любопитните аксесоари можете да откриете клечки за ядене на суши и серия часовници в различни Pantone цветове. Можете да разгледате всички предложения в секцията за аксесоари на сайта на Pantone.

www.pantone.com

режещ плотерПетък, 8 Ноември, 2013г.
Zünd ще покаже две от режещите си машини - S3 и G3, които работят с материали с дебелина съответно до 25 мм и 50 мм. Компанията ще демонстрира и обновените софтуерни решения PackZ и Prepare-it, които ще излязат на пазара през октомври. Продуктите на Canon, които ще бъдат демонстрирани са принтерът за плакати Océ ColorWave 650 и плоскопечатащия принтер с UV сушене Océ Arizona, който според организаторите, може да печата върху „почти всяка повърхност“. „Océ Arizona дава на печатниците възможност да развихрят въображението си в областта на приложенията и материалите, което го превръща в перфектна комбинация с режещите системи Zünd G3 и S3 – те превръщат въображението в реални продукти, “ каза Peter Giddings, директор по продажбите на Zünd Великобритания. „Двудневното събитие с отворени врат с Canon ще бъде шанс потребителите да видят оборудването в действие и също така да видят приложенията отблизо, да зададат въпроси на специалистите и да разговарят с други представители на индустрията,“ допълни Giddings.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Статии Последно реализирани от нас проекти.