МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Рекламни банери от винил - билборд, калкан

външна реклама Поръчкови винилови транспаранти с големи размери произведени да издържат на външни условия
Рекламите с големи размери имат по голямо въздействие върху преминаващи потребители. В самия дизайн на рекламата може да се акцентира върху даден детайл който да изпъкне на преден план, да се помести голям текст който да се вижда отдалече.
14.10.2017г. - За нашите клиенти от Hesburger - верига за бързо хранене изградихме трайно рекламно съоръжение което представлява Стоманена метална конструкция предназначена за опъване на рекламни банери от винил. Предваритено изградихме бетонен фундамент в който са монтирани краката на конструкцията. Рекламата е конструирана така че винила да се подменя лесно и бързо което спестява разходи на клиентите ни.

Винилов транспарант - опъване върху метална рамка


винилов транспарант винилна реклама - билборд банер с винилово лице външна рекламапечат на винил за билборд външна реклама от винилова мрежа винилни външни реклами

Какво е необходимо за да се опъне винила качествено ?


На практика за да опънем винилната реклама се нуждаем от няколко прости неща които да са изпълнени съобразно установените стандарти. Начините за опъване на винил са следните, но най популярния метод е шиене с въже около рамката с възможност за лесна смяна на виниловото платно. По ниска цена за реклама от винил може да се постигне със замяната на въжето като консуматив с подсилени свински опашки. Друг начин за поставяне на платното е опъване около рамката като по този начин тя се скрива, което е по естетически красиво но и по трудоемко за подмяна на транспаранта защото се налага сваляне на рамката от фасадата.

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Винилна реклама вирокоформатен печат на винилова реклама
Отпечатване на винилов банер с голям размер е бързо и успешно решение за външна реклама на ниска цена. Наситените и живи цветове съчетани в дизайн съобразен с далечна видимост на потенциални клиенти.
Научете повече
Попитай за цена