МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Изработка на реклами с перфофолио


Проектиране, печат и монтаж

перфо фолио Представяме ви един съвременен вариант на реклама за външна употреба.
Върху перфо фолио може да се постигне фотореалистично качество на печат. Рекламите стават ефектни и стилни, със забележителен ефект върху потребителите които виждат рекламата. Дизайна на фолио е от ключово значение при този тип реклама,а вариантите са много. Проекта може да съдържа снимки със средна и висока резолюция , текст, графики, лога и специални ефекти за посигане на добра видимост на рекламното послание.
Тук трябва да споменем че перфорираното фолио е материал с микроотвори който осигурява перфектна видимост отвътре навън и почти нулева видимост отвън навътре. Трябва да се знае че при нощния ефект на рекламата с перфо фолио може да се наблюдава обръщане на посоката на видимост, но това е неизбежно при пуснато осветление в помещението. Максималната ширина на медиите за печат е 152 см. При наличието на витрини с по голям размер във височина и ширина, перфофолиото се разцепва на части като отделните елементи се снаждат с около 1 см. на такова място в изображението което ще си личи най-малко. Тази практика позволява да се брандират витрини с много големи размери.

Ние от ф-ма МаксРеклама разполагаме с екип от специалисти с голям опит в проектиране и изпълнение на рекламно брандиране с перфофолио. За нашите клиенти предлагаме оглед и косултация на място, проектиране и визуализация пред клиенти и монтаж на рекламни визии с перфо фолио.
Представяме ви някои проекти изпълнени с перфо фолио за наши клиенти.
Брандиране на магазин "Паркетен цвят" с перфофолио
перфо фолио рекламно перфо фолио реклами от перфофолио външна реклама - перфофолио перфо фолио на шоурум
Реклама с перфо фолио на обущарско ателие
брандиране на стъкла витрини с перфофолио перфо фолио на стъкла
Фризьорски салон "Алеа". Индивидуален дизайн със снимка по желание на клиента изпълнен с перфорирано фолио.
дизайн с перфо перфорирано фолио фолио на дупки
Детска борса "Фемили"
дупчено фолио перфо фолио
Магазин за плодове и зеленчуци - фолио на дупки
фолиране на стъкла рекламно брандиране
Аптека - дупчено фолио
лепене на фолио монтаж на фолио
Други проекти
монтаж на фолио монтаж на фолио монтаж на фолио монтаж на фолио монтаж на фолио

Цени за изработка и монтаж на перфо фолио

Ценообразуването при изработка на рекламни визии от перфофолио е въз основа на квадратурата на рекламата и постигнат оптимален разкрой за намаляване на неизползваемото поле (фирата). При запитване по имейл може да изпратите размерите на отделните прозорци и информация за височината на монтажа за да ви дадем индивидуална оферта за брандиране в две позиции , ( материал + печат) и отделно монтаж на фолиото на обект.

ж.к. Красна поляна, бул. Никола Мушанов 114
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Винилна реклама винилна реклама с метална рамка
Реклама за външна употреба с лице от промазан винил с широкоформатен печат. Професионално опъване на винил върху метална рамка в гр. Драгоман
Разгледайте
Попитайте за цена