МаксРеклама
ВЪНШНА РЕКЛАМА

Рекламни надписи от самозалепващо фолио


Рязане на надписи на плотер по контур или кординатно рязане на ПВЦ

рекламни надписи от фолио в два цвята

Надписване на витрини с цветно фолио за малки и големи търговски обекти


Надписите изобразени върху фолио или винил са предпочитан вариант за реклама от фирмите с по малък бюджет. Надписването на една витрина с няколко цвята плотерно изрязани надписи може да се постигне на ниска цена и не се нуждае от узаконяване и проект за реклама в общината. Същевременно това е една пълноценна външна реклама която успешно може да се конкурира с по скъпи рекламни изделия. Качеството и трайността на фолиото и винила също е на задоволително ниво.

Правилната посока в рекламирането е определяща за успеха


Какви са целите поставени пред Вашите рекламни надписи? Графика, текст или лого - с точно формулирано рекламно послание. Как да позиционираме надписите и какъв да бъде размера им че да се виждат отвсякъде? Цялостно или частично облепване на стъклата?
Съвкупността от правилни решения и добри идеи в надписването на витрина води до успешна реклама дори и при по малък бюджет.

Ние ще ви съдействаме


Това което предлагаме ние от рекламна агенция Макс Реклама е пълно съдействие при избора на шрифт и подбор на подходящи изображения за рекламното фолио. Висококачествен широкоформатен печат , голяма трайност на плотерните фолия и кратки срокове за изпълнение на поръчки. Възможност за работа в почивните дни и нощно време в големите търговски обекти. Доставка и монтаж на всички видове рекламни материали в град София и страната.

Продуктите които предлагаме


Многоцветни надписи изрязани с плотер от векторно изображение, дигитален пълноцветен печат на фолио и перфофолио, рекламни и указателни табели с информация, светлинна външна и вътрешна реклама, светещи и несветещи обемни букви.

Кратко описание на технологиите за изработка на рекламни надписи


Надписи от плотерно рязано фолио - бърза технология за изрязване на надписи за стъкла, плоскости, автомобили и винил. Може да се правят апликации от няколко цвята, като всеки цвят се изрязва от отделен слой фолио. За плотерно изрязване на надписи от фолио или твърдо PVC е необходимо векторен фаил съдържащ контур за рязане. Предимствата на тази технология са ниската цена и голямата трайност на надписите на външни условия. Недостатъците са че всеки следващ цвят води до оскъпяване на крайния продукт така че по често използвания вариант на реклама е изработка на едноцветен надпис или фирмен знак.

Рекламни надиси от печатано фолио - графичен и пълноцветен печат. Нека започнем с предимствата на тази технология за печат. Файла може да съдържа разнообразни цветове, преливащ и тонове, полутон и ефекти. без това да оскъпява цената за печат на кв/м. фолио.Принтера има два режима за печат на средна или висока резолюция. Мастилата са устойчиви на директна слънчева светлина около 18 месеца но мегат да бъдат защитени с полагане на UV ламинат за трайност над три години.

Рязане на рутер - фреза. Лазерно грвиране. Рутер-фрезата е машина за рязане на надписи или лога от твърди материали с дебелина до 30 мм.Може да се обработват разнообразни материали, като ПВЦ (коматекс), полистирол, плексиглас, метал, алуминии, еталбонд и др. лазерното рязане осигурява завършен вид на рекламното изделие без доълнителна обработка.

Реклами с надписи от фолио които сме реализирали за наши клиенти


надпис за намаление Временен надпис за намаление изрязан на плотер и монтаж на стъклена витрина в столичен търговски център. Цвят на фолиото съобразен с фирмения бранд на верирата магазини.
Възложител: Columbia


реклама на магазин за дрехи Цялостно брандиране на стъклени витрини на магазин за маркови дрехи изпълнено изцяло с ПВЦ фолио. Дизайн на рекламната визия по задание на клиента. Изпълнението включва изготвяне на проект, изрязване на фолио с помоща на плотер в три нюанса, транспортно фолио и довършителни операции, апликация и лепене на фолиото. Възложител "Fashion house"

 реклама на галерия Изрязване и монтаж на запазено лого - векторна графика от два цвята на плотер и монтаж върху витрината на галерия в центъра на София. Матов замозалепващ надпис с гаранция за качество и трайност минимум 3 години. Възложител "M image".


надписи с бяло фолио Надписване на прозорец на студио за красота с бяло фолио и интересен декоративен шрифт за описание на услугите които се предлагат в обекта.
Възложител - Масажно студио

рекламен текст декорация на фризьорски салон

Пълноцветен дигитален и широкоформатен печат. Печат върху фолио или директно върху плоскости позволяваща едновременно отпечатване на надписи и снимки. Принтера работи с растерни и векторни изображения. Технология подходяща за цялостно или частично брандиране на магазини и офиси.
реклама с фолио на стъклена ограда реклама на погребална агенция перфофолио за езиков център фолио за външна употреба фолио с печат и рязане рекламен щанд на Рефан

обемни букви на покрив

Изработка на обемни букви или фирмено лого. Рязане на надписи от плоскости с дебелина до200 мм. посредством рутер-фреза или със залепен борд. Обемните букви са добра инвестиция в рекламата, но това не е просто реклама а вашата завършена визия пред клиентите.
обемни букви надписи от стиропор за вътрешна стена фирмен надпис рекламен надпис

Надпис от фолио за стена или фототапет с пълноцветен печат. Изпозвайте видимите части от стените в помещението за отправяне на рекламно послание към клиентите. Обемните букви от стиропор и фибран са също толкова добро решение за вътрешна употреба

ж.к. Красна поляна, ул. Професор Вайганд, блок 16
0878 840823
office@maxreklama.com
Макс Реклама във фейсбукСвържете се с нас чрез facebook

Рекламa - VERSACE апликация с рязано фолио Надписи от рязано PVC фолио за стъклени витрини. Цветове - черно, бяло и цветно с повече от 60 цвята с големи възможности за апликации на външни условия.
Разгледайте
Попитайте за цена
Широкоформатен печат широкоформатен печат на фолио Реклама с фолио пълноцветен широкоформатен печат на висока резолюция. Рекламно послание изпълнено в МОЛ Сердика.
Разгледайте
Попитайте за цена
Надписи върху винил широкоформатен печат на винил Рекламно изображение комбинация от снимки и надписи. Евтин вариант на реклама изпълнен на винилно платно. Монтаж на реклама върху термопанел.
Разгледайте
Попитайте за цена